İnegöl Yeni Mahalle'deki koruluğa modern görünüm!
Şehrin alt yapısıyla ilgili çalışmaların yanında kentsel görünüme de yeni bir vizyon katma adına yeni projeler üretip şehir merkezlerinde bölge halkının vakit geçirebileceği yaşam alanları oluşturan İnegöl Belediyesi, Yeni Mahallede bulunan kullanışsız haldeki koruluğa modern bir görünüm kazandırmak için kolları sıvadı. Çam ağaçlarının süslediği ancak atıl durumda olduğundan kullanılamayan alanın yeni görünümüne kavuşması için çalışmalar başladı.

10 GÜN İÇERİSİNDE TAMAMLANACAK
Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, koruluk alanda sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek çalışma hakkında açıklamalarda bulundu. İnegöl Belediyesi olarak hem Fen İşleri hem Temizlik İşleri hem de Park ve Bahçeler Müdürlüğü olarak yoğun bir şekilde her alanda çalışmaya devam ettiklerini belirten Kansu, “Bugün de Yeni Mahalle 1. Ertuğrulgazi Caddesi üzerinde bulunan koruluk alandaki çalışmaları şuanda inceliyoruz. Buradaki mahalle sakinlerimiz Belediye Başkanımızdan ve bizlerden bu koruluk alanda oturma yerleri yapmamızı, dinlenme alanları oluşturmamızı talep etmişlerdi. Talepleri makul karşılandı ve Başkanımızın talimatlarıyla uygulamaya geçtik. İnşallah 10 gün içerisinde tamamlanacak” dedi.

NEZİH BİR ORTAM OLACAK 
Uygulanan proje hakkında da konuşan Adil Kansu, “Burası yaklaşık 1840 m2 alan üzerinde bulunan bir alan. 840 m2’sini biz şuanda sert zemin uygulamasıyla oturma yerleri olarak düzenliyoruz ve yürüyüş yolları oluşturuyoruz. Bin m2 alana da yeşil alan olarak tekrar çimlendirilecek. Gördüğünüz gibi yaptığımız bu çalışmada hiçbir ağaca zarar vermeden tamamen buradaki ortama ayak uydurarak projemizi uyguluyoruz. İnşallah bittikten sonra biz buraya piknik masaları ve banklar koyarak Yeni Mahalle ve Alanyurt’ta oturan vatandaşlarımız için burada dinlenme alanları oluşturacağız. Nezih, güzel bir ortam olacak” ifadelerinde bulundu.

Açıklamasının sonunda mahalle sakinlerinden bir talepte de bulunan Kansu, “Buradaki mahalle sakinlerimize yaptığımız hizmetin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Yalnız buraya sahip çıkmalarını ve burayı korumalarını istiyoruz. İnşallah nahoş olaylar yaşanmaz veya uygunsuz kişilerin burayı işgal edip tahribat yapmasına izin verilmez” diye konuştu.
Adil Kansu, yapılan çalışmanın İnegöl Belediyesine maliyetinin ise yaklaşık 65 bin TL olduğunu sözlerine ekledi.

İnegöl Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181