İznik Belediyesi 'yılın en çevreci' ödülünü aldı!
2011 yılında Bursa bölgesinde faaliyetine başlayan İnce Medya tarafından organize edilen yılın enleri ödülleri sahiplerini buldu. 28 başlık altında düzenlenen törende yılın en çevreci Belediye Başkanı ödülü de İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’a verildi.
 
Konuyla ilgili açıklama yapan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın “İnce Medya tarafından tarafımıza layık görülen en çevreci Belediye Başkanı ödülü için teşekkür ediyorum. Bu kapsama yürüttüğümüz geri dönüşüm projelerinden, farkındalık projelerine, çevre etkinliklerinden, dalış etkinliklerine, Temiz Çevrem Duyarlı İlçem projesi ile ilçede başlattığımız çevre ve temizlik seferberliğine kadar onlarca başlık altında çevre ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. İznik doğası ve tabiatıyla eşsiz bir yer. Bunları koruyup gelecek kuşaklara aktarmakta bizlerin olduğu gibi tüm hemşerilerimizin de görevi. Bu çalışmalarımız neticesinde bizlere layık görülen en çevreci Belediye Başkanı ödülü için tekrar İnce Medya ailesine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
 
Ödül Töreni etkinliği katılanlar ile birlikte düzenlenen pasta kesimiyle sona erdi.

İznik Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181