İznik Çakırca'ya modern hizmet binası!
Kent merkezinde olduğu gibi merkeze yeni bağlanan 10 ilçeyi de daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla her alanda farklı projeleri uygulamaya geçiren Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda yeni mahalleleri de sosyal donatı alanları ile buluşturuyor. İznik’in Çakırca Mahallesi’ne hizmet binası yapılması yönündeki talepler üzerine harekete geçen Büyükşehir Belediyesi, bölgeye yeni bir hizmet binası kazandırıyor. Modern mimarisiyle dikkat çeken proje iki katlı olarak inşa edilecek ve alt katında muhtarlık, sağlık evi ve mesleki kursların düzenleneceği bölümler, üst katta ise düğün başta olmak üzere her türlü etkinliğin yapılabileceği çok amaçlı bir salon olacak.

Hedef; halkın beklentilerini karşılamak
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, beraberindeki AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun ile birlikte hizmet binasının yapılacağı alanda incelemelerde bulundu. Hizmet binasının yapılacağı alanda deplase işlemlerinin tamamlandığını ve önümüzdeki günlerde temeli atıp, kısa sürede de binayı tamamlamayı amaçladıklarını dile getiren Başkan Altepe, halkın beklentilerini kısa sürede karşılamayı hedeflediklerini söyledi. Kent merkezinde olduğu gibi ilçelerde de yaşam kalitesini yükseltecek projeleri bir bir uygulamaya başladıklarını ifade eden Başkan Altepe, “İznik’in Çakırca mahallesi de göl kenarında şirin bir bölgemiz. Göl kenarının ve kamp alanlarının yeniden düzenlenmesine yönelik çalışmalarımız olacak. Ayrıca bölge halkının bizden hizmet binası talebi vardı. Güzel bir proje hazırladık. İki katlı binamızda çok amaçlı salon, muhtarlık, sağlık birimi ve meslek kurslarının verileceği birimler olacak. Amacımız binayı kısa sürede tamamlayıp, hizmete açmak. Hizmet binamız şimdiden Çakırca’ya hayırlı olsun” diye konuştu.

Çakırca Mahalle Muhtarı Zeki Bayrak da bölgeye gösterdiği ilgi nedeniyle Başkan Altepe’ye teşekkür etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181