İznik sokakları yenileniyor!
Fen İşleri  Müdürlüğü çalışanlara kolay gelsin diyen başkan Sargın, sokak sakinlerine de hayırlı günler diledi. Ardından esnafları ziyaret eden başkan Sargın'a Özel Kalem Müdürü Engin Semerci, Zabıta Müdürü Metin Karanfil, Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Çetin, Gelir Şefi Ahmet Yalman eşlik etti.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın yaptığı açıklama da " İlçemizde Ana Caddelerimizin bitmesinin ardından sokaklarımızı da gerek Kilitli parke, gerekse asfaltlama ile çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. İlçemizin daha güzel ve yaşanabilir olması için zaman zaman esnaflarımız ile bilgi alış verişinde bulunarak değerlendirmelerde bulunuyoruz. Her şey İznik'i hak ettiği konuma getirmektir" dedi.

İznik Gazetesine Ziyarette Bulundu
İlçemizde her hafta çıkan ve tek resmi gazete olan İznik Gazetesini de ziyaret eden başkan Sargın, İznik Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Uğur Demirtaş ve İznik Gazetesi Muhabiri Ertan Tetik karşıladı. Yeni Matbaa da baskı çalışmalarını inceleyen başkan Sargın hayırlı işler temennisinde bulundu.

Muhtar Demircan'ın Doğum Gününü Kutladı
İznik Belediye Başkanı Osman Sargın Esnaf ziyaretinde bulunurken Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Mehmet Demircan'ı işyerinde ziyaret ederek Doğum günün kutlu olsun, sağlıklı uzun ömürler diledi. Başkan Sargın'ın Doğum Gününü bilmesini şaşkınlık içerisinde karşılayan Muhtar Demircan ise ilk kutlayan siz oldunuz, teşekkür ederim dedi.

İznik Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181