İznik Tacir Mahallesi'ne Yaş Sebze ve Meyve Alım Merkezi!
İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hıştıroğlu, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yıldırım ve Tacir Mahalle Muhtarı Fikret Ölçer ile birlikte çalışmalarını yerinde inceledi.

Kırsal Kalkınma Projesi Kapsamında Kaynarca, Şerefiye, Çakırca mahallerine yapılan ve Boyalıca Mahallesinde devam eden çalışmaların ardından Tacir Mahallesinde de Yaş Sebze ve Meyve Alım Merkezi için çalışmalara başlandı.

Yaptığı çalışmalarla Kırsal Kalkınmaya büyük önem veren İznik Belediye Başkanı Osman Sargın yaptığı açıklama da " Kırsal Kalkınmayı ve çiftçilerimiz desteklemek için Ürün Alım Merkezlerine büyük önem veriyoruz. Tacir Mahallemizin baba dere mevkiinde 453 parselde bulunan yerimizde düzeltme çalışmalarına başladık. Çalışmaların ardından Kapalı Yaş Sebze ve Meyve Alım Merkezine başlanacak" dedi.

Tacir Mahalle Muhtarı Fikret Ölçer ise çalışmalardan dolayı Başkan Sargın ve ekibine teşekkür etti.

İznik Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181