Kestel'de Babasultan Mahalle Konağı yapılıyor!
Kestel Belediyesi'nin Babasultan Mahalle Konağı'nın inşaat çalışmaları hakkında bir açıklama yapan belediye başkanı Yener Acar:

''Belediye olarak ilçe merkezinde sunduğumuz tüm hizmetlerin bağlı mahallelerimizde de sunulması noktasında yoğun bir çalışma içerisindeyiz.
Mahalle sakinlerimizin talepleri doğrultusunda projelendirdiğimiz çalışmalarımızı büyük bir hızla gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bunlardan biride Babasultan Mahalle konağımız. 250 m² taban alanı üzerine oturan ve toplam 610 m² kullanım alanına sahip olacak mahalle konağımız içerisinde muhtar odası, gençlik merkezi misafirhane, kantin, çok amaçlı salon ilaç deposu ve okuma salonu yer alacak. Kısa süre içerisinde tamamlanacak olan Babasultan Mahalle konağımızın şimdiden ilçemize ve mahallemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.'' dedi.

Kestel Belediyesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181