Mudanya Kavşağı yıkımı dolayısıyla kullanılabilecek alternatif güzergahlar!
Mudanya Köprülü Kavşağı inşaatı yapım çalışmaları kapsamında köprülerin yıkılması, okulların kapanmasının ardından 20 Haziran Pazartesi günü başlıyor.

Bursa-İzmir D200 Karayolu üzerinde yer alan Mudanya Sapağı Köprülü Kavşağı’nın stadyum bağlantı yolları ile birlikte bölge trafiğine hizmet edecek şekilde yeniden projelendirilerek yenilenmesi kapsamında inşaat çalışmalarına başlandı. Birinci etap çalışmalarda, köprülü kavşağın yıkımı ve yapımı sırasında alternatif yol olarak kullanılacak olan servis yolları ile bu yollar üzerinde yer alan köprünün inşaat imalatları tamamlanıyor. İkinci etap çalışmalarda ise kavşak alanında mevcut köprünün yıkım çalışmaları okulların tatile girişinin ardından 20 Haziran Pazartesi tarihinden itibaren başlayacak ve Ankara-İzmir ana yol trafik akışı, kavşak dışında oluşturulan servis yollarından sağlanacak. Mudanya yönünden Bursa istikametine gelişte, araçlar Nilüfer Orhaneli Sapağı Kavşağı’na yönlendirilerek kavşak alanından U dönüşü yaparak şehir merkezine ulaşabilecekler. Mudanya yönünden gelen araç trafiği nedeniyle kavşak alanında oluşacak trafik sıkışıklığını önlemek amacıyla sürücüler aşağıda belirtilen alternatif güzergahlara yönlendirilecekler.

Alternatif Güzergahlar

1- Geçit Kavşağı’ndan Bursa Otoyolu kullanılarak İstanbul Caddesi güzergahı
2- Ata Bulvarı ve FSM Bulvarı’ndan İzmir Yolu Caddesi güzergahı
3- Esentepe Kavşağı’ndan Hürriyet Caddesi güzergahı
4- Hamitler - Yunuseli Yolu’ndan Acemler Kavşağı güzergahı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181