Mustafa Bozbey'den Gayrimenkul Fuarı yorumu!
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Ires Bursa Gayrimenkul Fuarı 2016 değerlendirmesinde, fuarın geçen yıldan farklı olarak inşaat ve gayrimenkul sektörlerinin bir araya getirdiğini ifade etti. Gayrimenkul ve inşaat sektörlerinin ayrı düşünülemeyeceğini bu sebeple de doğru bir iş yapıldığını söyleyen Bozbey, başta İMSİAD olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Fuar'ın Bursa için büyük önem taşıdığına da vurgu yapan Bozbey,'' Yapılan bu fuar hem inşaat sektöründe Bursa'nın konumunu ortaya koyuyor hem de gayrimenkul sektörüne yönelik arz ve talebi buluşturuyor. Ayrıca fuarda yabancı yatırımcıya yönelik bir hareketlilik de söz konusu. Yabancı satışlarının geçen yıl ki sayının üzerine çıkması temennimiz.'' dedi.

Bursa'da en yüksek konut satışı Nilüfer'de!
Mustafa Bozbey, Bursa'da son 5 yıldır en çok konutun satıldığı bölgenin Nilüfer olmasının sırrını şöyle açıkladı: ''İnsanlar kendilerini önemli hissettikleri yerlerde yaşamak istiyorlar. Halkın yaşadığı bölgeden bir takım beklentileri de oluyor. Bu beklentilerin başında sağlık, temiz çevre ve eğitim alanları geliyor. Bu imkanların hepsi Nilüfer'de sağlanıyor ve bireyler Nilüfer'de yaşamak istiyorlar. Bunun doğal bir sonucu olarak, geçen ay Nilüfer'de 24.500 kişilik nüfus artışı yaşandı. Yıllardır Nilüfer'de oluşturmaya çalıştığımız bir kentsel anlayış var. Bu anlayışın kapsamında, eğitim-bilim, kültür-sanat ve spor kenti olmak yer alıyor.''

Nilüfer Belediyesi'nin hedefinde olan projelerin hayata geçmesiyle Bursa'nın marka değerinin de artacağına dikkat çeken Mustafa Bozbey, 400.000 Nilüferlinin gülümseyeceği bir Nilüfer inşa ettiklerini de sözlerine ekledi.

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181