Mustafa Dündar'dan kentsel dönüşümde özel sektöre tam destek!
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır ve Yönetim Kurulu Üyelerini ağırladı. Başkan Dündar, kentsel dönüşüm konusunda yeni projeler üzerinde çalıştıklarını ifade ederek, özel sektörün de kentsel dönüşüm konusunda kamuya destek vermesi gerektiğine dikkat çekti.
 
Ördekli Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ziyarete olağanüstü genel kurulla göreve gelen İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır ve Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Andıç, Gürol Ferik, Serkan Savu ile Burak Coşkun katıldı. Ziyaretten dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Dündar, “Osmangazi Belediyesi olarak kentsel dönüşüm konusunda önemli çalışmalar yürütüyoruz. Master Plan ile yol haritamızı çizdik ve çalışmalarımıza ilk olarak Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi ile başladık. Afet riski taşıyan 10 farklı bölgede daha kentsel dönüşüm çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Ayrıca Hamitler, Yunuseli ve Güneştepe yürüttüğümüz kentsel yenileme çalışmaları ile bölgeyi sağlam ve modern konutlarla kavuşturduk” dedi.
 
“ÖZEL SEKTÖRÜN ÖNÜNÜ AÇACAK PROJELER ÜRETİYORUZ”
Kentsel dönüşüm konusunda her şeyi kamudan beklemenin bir hata olduğuna vurgu yapan Başkan Dündar, “Özel sektörün de bu konuda adımlar atması gerekiyor. Biz yaptığımız çalışmalarla kentsel dönüşümde özel sektörün önünü açacak, kentsel dönüşümün lokomotifi olacak projeler üretiyoruz. Özel sektör de mutlaka bizlere yardımcı olmalı. Mutlaka devreye girip, özellikle vatandaşı ikna etme konusunda önemli görevler üstlenmeli. Birlikte hareket eder ve diyalog içerisinde olursak birçok konuyu aşarız” şeklinde konuştu.
 
İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır ise, kentsel dönüşüm konusuna daha fazla eğilecekleri belirtti. Bu konuda Osmangazi Belediyesi ile birlikte hareket etmek istediklerini dile getiren Gökçadır, “Osmangazi’de yapılması gereken çok iş var. Başkanımız kentsel dönüşüm konusunda önemli çalışmalar yapıyor. Bizler de her zaman Osmangazi Belediyemizin yapacağı çalışmalarda yer almaya, projelerin planlama aşamasında fikirlerimizle destek vermeye hazırız” dedi.
 
Ziyaret sonunda İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır ve Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Dündar’a İMSİAD flaması verdi.
 
Osmangazi Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181