Nilüfer'e yeni finans merkezi geliyor!

İnsani Gelişme Vakfı’nın (İNGEV), Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) hedefleriyle bağlantılı olarak ilçeler arasında bu yıl ikincisini hazırladığı “İnsani Gelişme Endeksi" sonuçlarında 5.sırada yer alarak büyük bir başarıya imza atan Nilüfer ilçesi, finans merkezi olma yolunda hızla ilerliyor.

Eğitim, sağlık, sosyal hayat, yönetişim, şeffaflık, çevre, ulaşım ve altyapı gibi objektif göstergeler içeren 65 kritere göre yapılan sıralamada Nilüfer, 30 ilçenin bulunduğu “Yeşil Bölge” olarak adlandırılan “Çok Yüksek İnsanı Gelişme” grubunda, Beşiktaş, Kadıköy, Çankaya ve Şişli belediyelerinin ardından 5’inci sırada yer aldı.

Planlı konut alanlarının yanı sıra ticari işletmlerin ve finans kuruluşlarının da yoğun ilgi gösterdiği Nilüfer'de öne çıkan lokasyon ise İzmir Yolu Caddesi olmaya devam ediyor. Son yıllarda gerçekleştirilen inşaat yatırımlarının merkezi durumunda olan İzmir Yolu Caddesi yerli ve yabancı bir çok markanın vitrini olmasının yanı sıra bankacılık sektörünün de ilk tercihleri arasında bulunuyor.

Özellikle İzmir yolu Caddesi üzerinde oluşturulması planlanan yeni finans merkezi ile önemli bir çekim merkezi olacak bölgede vatandaşların kolayca ulaşabileceği; metro hattı, yeme-içme alanları ve butik mağazalar yer alacak.

​Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181