NOSAB Köprüsü ve bağlantı yolları ulaşıma açıldı!
Bursa’yı modern ve daha rahat ulaşılabilir bir kent haline getirmek hedefiyle çalışmalarına her gün yenilerini ekleyen Büyükşehir Belediyesi, ulaşıma nefes aldıran hizmetlerinden biri olan NOSAB Köprüsü ve bağlantı yollarını da ulaşıma açtı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Özlüce Bulvarı NOSAB girişinde gerçekleştirilen törende, Bursa’nın ulaşımında tıkanan damarların birer birer açıldığını ifade etti. Başkan Altepe,¬ kentin her köşesinde ulaşım odaklı hizmetlerle trafiğin nefes aldığını belirterek, “Bursa, sürekli büyüyen bir şehir. Yaşam kalitesinde 1. sırada olan Bursa, kent ekonomisinin gelişiminde de dünyada 4. sıraya ulaştı. Bursa gelişiyor, sanayi gelişiyor. Kentte her alanda kalkınma var” dedi.

“Ulaşım nefes alacak”
Bursa’nın değerlerinin Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleriyle daha da ileriyle taşındığına dikkati çeken Başkan Altepe, “NOSAB Köprüsü ve bağlantı yolları, bölgenin ulaşımına nefes aldıracak” dedi.

Başkan Altepe, yaklaşık 4,5 milyon TL’ye (4,5 trilyon) mal olan NOSAB Köprüsü ve bağlantı yollarının çalışmaları kapsamında, Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı olarak da bilinen Özlüce Bulvarı ile Mineraliçavuş Mahallesi Yılmaz Cadde ve Kavşağı’nda sıcak asfalt çalışması yapıldığını söyledi. Çalışmalarda ayrıca bölgede 6600 metre bordür, 5200 metrekare tretuvar – parke yapıldı, baks ve beton imalatları gerçekleştirildi. Yağmursuyu ve kanalizasyon imalatları ile çevre düzenleme ve peyzaj uygulamaları yapıldı.

AK Parti Bursa milletvekilleri Zekeriya Birkan ile Hüseyin Şahin de Bursa’da gerçekleştirilen hizmetlerin kente değer kattığına işaret ederek, Başkan Altepe’yi çalışmalarından dolayı tebrik etti.

AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay ve AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun’un yanı sıra Büyükşehir Belediyesi bürokratları ile Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi (NOSAB) üyesi sanayici ve işadamlarının da katıldığı törenin sonunda Başkan Altepe, protokol üyeleriyle birlikte kurdele keserek NOSAB Köprüsü ve bağlantı yollarında ulaşımı başlattı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181