Osmangazi Belediyesi 28 sokakta 7 Bin Ton asfalt dökecek!
Osmangazi Belediyesi, alt yapı çalışmaları tamamlanan Doğanevler Mahallesi’nde asfalt çalışmalarını başlattı. Çalışmalar kapsamında, bu mahalledeki 28 sokakta toplam 7 bin ton asfalt dökülecek. 

İlçedeki sokak ve caddelerin daha güzel ve ulaşılabilir olması için çalışan Osmangazi Belediyesi, Doğanevler Mahallesi’nde hummalı bir asfalt çalışması başlattı. Altyapı sorunu çözülen Doğanevler Mahallesi’nin asfalta kavuşması mahalle sakinleri tarafından sevinçle karşılandı. 

Mahalledeki asfalt kaplama çalışmalarını yerinde inceleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “İlçemizde asfaltsız cadde ve sokak bırakmamak için çalışıyoruz. Altyapı çalışmalarının ardından hizmetlerin gelmeye başladığı bölgelerimizden Doğanevler Mahallesi’ndeki sokakların asfaltlama çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Çalışmalar kapsamında 28 sokakta 7 bin ton asfalt dökülüyor. Bu mahallemizde 5 kilometrelik yol, asfaltla kaplanmış olacak. Doğanevler Mahallemiz’e hayırlı olsun. Osmangazi’de en ufak bir asfalt sorunu kalmayana dek çalışmalarımızı özverili bir şekilde sürdüreceğiz” dedi. 

Doğanevler Mahalle Muhtarı Seyhan Mesut da, altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfalta kavuşmanın mutluğunu yaşadıklarını belirterek, “Geçtiğimiz haftalarda mahallemizde modern bir meydan projesinin çalışmaları başlamıştı. Şimdi de bütün sokaklarımız yenileniyor. Mahallemizin yolları uzun zamandır kötü durumdaydı. Başkanımız sağ olsun, problemlerimizle yakından ilgileniyor. Bütün bu hizmetlerden dolayı tüm mahalle sakinlerimiz adına Başkanımız Mustafa Dündar’a çok teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Dündar, asfalt dökme aracına binerek ekiplerin asfalt kaplama çalışmalarını yakından inceledi.

Osmangazi Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181