Osmangazi Belediyesi kaçak yapıların yıkım çalışmalarına devam ediyor!
Planlı ve modern bir şehir inşa etmek için büyük çaba harcayan Osmangazi Belediyesi, Uludağ bölgesinde orman arazisi üzerine kaçak olarak inşa edilen iki katlı villayı yıktı.

İlçenin kent kimliği ve dokusuna zarar veren yapılarla mücadelesini aralıksız sürdüren Osmangazi Belediyesi, özellikle Türkiye’nin turizm cenneti Uludağ’ı kaçak yapılardan temizlemek adına yoğun bir çalışma yürütüyor. Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından Süleymaniye Köyü’nde kaçak olarak inşa edildiği belirlenen iki katlı villa, iş makinesi ile yıkıldı. Ormanlık alana ruhsatsız olarak inşa edilen villanın yıkımı esnasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Vatandaşları ruhsatsız ve kaçak yapılaşmaya yönelmemeleri konusunda uyaran Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, hassasiyetlerini devam ettirerek bu duruma asla izin vermeyeceklerinin altını çizdi.

Osmangazi Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181