Osmangazi Belediyesi'nin Emek yatırımları devam ediyor!
Osmangazi Belediyesi tarafından dış cephe ve bahçe düzenlemeleri yapılan Emek Adnan Menderes Mahallesi’ndeki Yenibağlar Camii, yenilenen yüzüyle vatandaşların hizmetine sunuldu.
 
Osmangazi Belediyesi, manevi değerinin yanı sıra aynı zamanda vatandaşlar için de bir buluşma noktası olan camilerin çevresini güzelleştirmeye devam ediyor. Camilere yönelik yürütülen çevre düzenlemesi çalışmaları kapsamında Emek Adnan Mahallesi’nde yer alan Armutlu Cami’nin çevresi bordür ve parke döşenerek yenilendi. Caminin yanındaki alan kamulaştırılarak mahalle sakinlerinin ve cami cemaatinin kullanımına sunuldu. Abdest alma yerleri bakımdan geçirilerek yenilendi ve cami girişinin üstü kapatıldı. Yürütülen çalışmalar ile yepyeni bir görünüme kavuşan Yenibağlar Camii, düzenlenen törenle vatandaşların hizmetine sunuldu.
 
Osmangazi Belediye Başkanı Dündar, Emek bölgesinde önemli çalışmalara imza attıklarını belirterek, “Osmangazi Belediyesi olarak Emek bölgesinin daha modern ve yaşanabilir olması adına çalışmalar yürütüyoruz. Bugün Yenibağlar Camii’nde olduğu gibi Emek’te 6 camimizin daha çevre ve bahçe düzenlemesini yaptık. Camiler, manevi değer taşıyan ve vatandaşlarımız tarafından yoğun şekilde kullanılan yerler. İlçemiz sınırları içerisinde yer alan tüm camilerimize duyulan ihtiyaçlar doğrultusunda hizmetler götürüyoruz. Çevre düzenlemesi ve dış cephe yenilemesi çalışmalarının yanı sıra, camilerimizim temizliklerini yapıyor, park ve bahçelerini yürütülen çalışmalarla güzelleştiriyoruz. Yenibağlar Camii’ni de yaptığımız çalışmalarla yeniledik. Mahalle sakinlerimize hayırlı olsun” dedi. 
 
KAPALI PAZAR ALANI MÜJDESİ
Emek bölgesine yapılan diğer hizmetler hakkında da bilgiler veren Başkan Dündar, “Emek bölgesinde bulunan mahallelerimize 7 park inşa ettik. Ayrıca mevcut parklarımızda da çalışmalar yürüterek yeniledik. Bunlar bölge adına önemli çalışmalar. Vatandaşlarımız günümüzde çarpık ve sık yapılaşmadan dolayı nefes alabilecekleri, sosyal donatı alanlarına büyük ihtiyaç duyuyor. Bizde yürüttüğümüz çalışmalarla vatandaşlarımızın isteklerine ve ihtiyaçlarına cevap veriyoruz. Emek bölgemizde ayrıca okullarımız içinde çalışmalar yürütüyoruz.  Bölgede yer alan 5 okulda bakım ve çevre düzenleme çalışması yürütürken, öğrencilerimizin hem oynayıp spor yapmalarına imkan sunan oyun ve spor alanları inşa ettik. Bu bölgede her mahalleye girdik. Her mahallenin ihtiyaçları doğrultusunda hizmetler yaptık. Şimdi ki hedefimiz Zekai Gümüşdiş Mahallesi’nde yer alan pazar alanını yeniden inşa ederek kapalı hale getirmek. Ayrıca Adnan Menderes Mahallesi’ne çocuklarımızın eğitimlerine yardımcı olabilmek adına Bilgi Evi kazandıracağız. Emek bölgesine hizmetlerimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.
 
Osmangazi Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181