Osmangazi Belediyesi'nin kaçak yapılaşmayla mücadelesi sürdürüyor!
Kaçak yapılaşmayla mücadelesini aralıksız sürdüren Osmangazi Belediyesi, Yunuseli Mahallesi’nde tarım arazisi üzerine inşa edilmiş olan 600 metrekarelik bir depoyu yıktı. 
 
Bursa'nın önemli sorunlarından biri olan kaçak yapılaşmanın önüne geçebilmek adına çalışmalarını aralıksız sürdüren belediyemiz, ilçeyi kaçak inşaatlardan temizlemeye devam ediyor. Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından Yunuseli Mahallesi’nde tarım arazisi üzerine kaçak olarak inşa edildiği belirlenen bir depo yerle bir edildi. Güvenlik önlemleri altında iş makinesi ile gerçekleştirilen yıkımda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.
 
Belediye yetkilileri, kaçak olduğu belirlenen ve yıkım kararı alınan binalara yönelik ‘Balyoz Operasyonu’nun devam edeceğini bildirdi.
 
Osmangazi Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181