Osmangazi Belediyesi Tuna Mahallesi'ndeki metruk binayı yıktı!

Osmangazi Belediyesi, Tuna Mahallesi’nde madde bağımlıları tarafından mesken tutulan ve çevre estetiğine uygun olmayan bir görünüm arz eden metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Osmangazi Belediyesi, vatandaşların can güvenliğini tehdit eden ve illegal kullanıma uygun ortam oluşturacak nitelikte olan metruk binaları yıkmaya devam ediyor. Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından tespiti yapılan metruk binalar, iş makineleri ile yıkılıyor. Belediye ekipleri son olarak Tuna Mahallesi’nde iki katlı metruk evin yıkımını gerçekleştirdi. Yıkım sırasında çevreye rahatsızlık verilmemesi için gerekli tüm önlemler alındı.

Belediye ekipleri, vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden metruk binaların, yürürlükteki yasa ve yönetmeliklere göre yıkımlarının devam edeceğini söyledi.

Osmangazi Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181