Osmangazi'de 2016’da 100 bin ton asfalt dökülecek!
Osmangazi Belediyesi, yaz aylarının gelmesiyle birlikte asfalt çalışmalarına hız verdi. Çiftehavuzlar Mahallesi’nde 13 sokakta asfaltlama çalışması başlatan belediye ekipleri, freze makinesi ile kazınan 10 sokağa asfalt dökerek yeniledi.

İlçe sınırları içerisinde bozuk yol bırakmamak için çalışmalarını yoğunlaştıran Osmangazi Belediyesi, cadde ve sokakların eskiyen asfaltlarını yeniliyor. Çiftehavuzlar Mahallesi’ndeki 13 sokakta asfaltlama çalışmaları başlatan belediye ekipleri, 10 sokağı freze makinesi ile kazıdıktan sonra yeniden asfaltladı. Çalışmalar kapsamında Çiftehavuzlar Mahallesi’nde toplam 2 bin 500 ton asfalt kaplama yapılacak.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Çiftehavuzlar Mahallesi’ndeki Kantar ve Mutlu Sokak’ta yürütülen asfalt yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Ulaşımın daha kaliteli olabilmesi için de cadde ve sokakların eskiyen ve bozulan asfaltlarını yenilediklerini belirten Başkan Dündar, “Osmangazi’de asfalt çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Asfalt kaplama, yama ve freze çalışmaları ile cadde ve sokaklarımızı yeniliyoruz. Çiftehavuzlar Mahallemizde de 13 sokağı freze makinesi ile kazıyarak asfalt kaplamasını yapıyoruz. İlçemizin farklı bölgelerinde 6 ekiple birlikte asfalt çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 2016 yılı içerisinde yapılacak asfaltlama çalışmaları için 20 milyon lira bütçe ayırdık. Yılsonuna kadar 100 bin ton asfalt kaplama ve 30 bin ton yama çalışması ile cadde ve sokakları tek tek yenileceğiz. İlçe sınırları içerisinde yer alan çeşitli mahallerimizdeki 80 sokakta, 4 yama ekibi, 2 kaplama ekibi ve freze makinesi ile çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler alan Başkan Dündar, daha sonra asfalt makinesine binerek ilk asfalt dökümünü yaptı.

Osmangazi Belediyesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181