Osmangazi'de kaçak yapılarla mücadele aralıksız sürüyor!
Soğanlı Mahallemizde kaçak olarak inşa edilmiş olan hayvan satış ve kesim yerleri yıkıldı.

Osmangazi Belediyesi, yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmaları ile modern ve planlı Osmangazi’yi inşa ederken, kent kimliği ve dokusuna zarar veren kaçak yapılar ile de mücadelesini aralıksız sürdürüyor. Osmangazi Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından kaçak olduğu belirlenip hakkında yıkım kararı alınan Soğanlı Mahallesi’ndeki ruhsatsız hayvan satış ve kesim yeri, belediye ekipleri tarafından yıkılarak yerle bir edildi. Yıkım öncesinde tesisin içerisinde bulunan 300 koyun, belediye ekipleri tarafından dışarıya çıkarıldı. Çevik Kuvvet ekiplerinin aldığı geniş güvenlik önlemleri altında gerçekleştirilen yıkımda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.
 
Belediye yetkilileri, vatandaşları ruhsatsız ve kaçak yapılaşmaya yönelmemeleri konusunda uyarırken, ruhsatsız ve kaçak yapıya asla izin vermeyeceklerini belirtti.
 
Osmangazi Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181