Osmangazi'de kaçak yapıya af yok!
Daha modern ve yaşanabilir bir Osmangazi oluşturmak adına planlı yapılaşmaya büyük önem veren Osmangazi Belediyesi, ilçedeki kaçak yapılaşmaya geçit vermiyor. Belediyeye bağlı yapı kontrol ekipleri, Yunuseli Mahallesi’nde yaklaşık 3 yıl önce kaçak olarak inşa edildiği için yıkılan bir binanın bulunduğu araziye, yeniden inşaat yapıldığını tespit etti. İnşaatın bulunduğu bölgeye giderek incelemelerde bulunan belediye ekipleri, henüz inşaat aşamasında olan ve her hangi izin yada inşaat ruhsatı bulunmayan kaçak binayı, iş makinesi ile yıkarak yerle bir etti. Geniş güvenlik önlemleri altında gerçekleştirilen yıkımda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Belediye yetkilileri, vatandaşları ruhsatsız ve kaçak yapılaşmaya yönelmemeleri konusunda uyarırken, kaçağa asla izin vermeyeceklerini ve mücadelenin kararlı bir şekilde süreceğini belirttiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181