Osmangazi'den Bursa'ya atletizm salonu!
Osmangazi Belediyesi’nin 16 vizyon projesi arasında yer alan Osmangazi Atletizm Salonu için geri sayım başladı.

 Atletizm Salonu’nun inşa edileceği arazideki zemin güçlendirme çalışmalarını inceleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Türk sporu adına önemli bir yatırım yaptıklarını söyledi.

Bursa’ya prestij kazandıran projelere imza atan Osmangazi Belediyesi, spor alanında önemli yatırımı daha hayata geçiriyor. Küçük Balıklı Mahallesi’nde 13 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan Osmangazi Atletizm Salonu için ilk kazma vuruldu. İçerisinde sırıkla atlama, gülle atma, yüksek atlama, koşu pisti ve ısınma alanlarının yer alacağı tesis, atletizmin birçok dalında sporcuların yetişmesini sağlayacak. Temel atımı öncesinde yürütülen zemin güçlendirme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Dündar, “Osmangazi Belediyesi olarak spora ciddi yatırımlar yapıyoruz. Kapalı Atletizm Salonu için çalışmaları başlattık. Şu an fore kazıklar çakılarak zemin güçlendiriliyor. Olimpik standartlarda inşa edilecek olan tesis, uluslar arası müsabakalara ev sahipliği yaparak Bursa’nın adının tüm dünyaya duyurulmasını sağlayacaktır” dedi.

Spor alanında yapmış oldukları yatırımlar sayesinde gençlerin spor yaparak yetişmelerine imkan sağladıklarını ifade eden Başkan Dündar, “Bizler bir yandan şehri sağlıklaştırırken, bir yandan da geleceğimizi sağlıklı ve eğitimli bir nesille güçlendirmek istiyoruz. Küçükbalıklı bölgesinde hayat bulacak 
Osmangazi Atletizm Salonu ile Bursa’ya atletizm dalında da şampiyon sporcular yetiştirmeyi ve Bursa'nın adını uluslararası müsabakalarla duyurmayı hedefliyoruz.” diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181