Osmangazi Kükürtlü'ye 1615 metrekarelik park!
Belediyemiz, ilçenin yoğun kent dokusundan sıyrılıp daha yaşanabilir hale gelmesi adına yürüttüğü çalışmalar kapsamında, Kükürtlü Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Kükürtlü Çiğdem Parkı’nı düzenlenen törenle hizmete açtı. 

İlçedeki her mahalleye vatandaşların nefes alabilecekleri, çocukların ise rahatça oynayabilecekleri sosyal donatı alanları kazandıran belediyemiz, bu hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Toplam bin 615 metrekare alan üzerine kurulan ve içerisinde çocuk oyun parkı, fitness alanı, yeşil alan, yürüyüş yolu ve oturma alanının yer aldığı Kükürtlü Çiğdem Parkı hizmete açıldı. Bursa’nın en eski mahallelerinden biri olan Kükürtlü’ye nefes aldıracak olan park, mahalle sakinlerinin buluşma noktası olacak.
 
Parkın açılış töreninde konuşan Belediye Başkanımız Mustafa Dündar, “Kükürtlü, Bursa’nın en eski en güzel mahallerinden bir tanesi. Osmangazi Belediyesi olarak bu güzel mahallemizin eksikliklerini tespit ederek bu eksikliklerin giderilmesi adına çalışmalar yürütüyoruz. Vatandaşlarımız bizden yeni bir park talebinde bulundu. Mahalle sakinlerimizin bu isteğini yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Açılışını gerçekleştirdiğimiz bu parkımızı kamulaştırmalar sonucu elde ettiğimiz alana inşa ettik. Bu alan daha önce atıl vaziyette duruyordu. Burasını vatandaşlarımızın gelip oturabilecekleri, güzel vakit geçirebilecekleri bir mekan haline getirdik. Mahallemize değer katan bu park, vatandaşlarımıza yoğun kent dokusunda nefes aldıracak bir alan oldu” dedi.
 
Kükürtlü Mahallesi’ne ihtiyaçlar doğrultusunda yeni hizmetler götürdüklerini belirten Başkan Dündar, “Muhtarlık binasının olduğu alanda çevre düzenleme çalışmaları yürütüyoruz. Ayrıca muhtarlık binasını da yenileyeceğiz. Pazar alanının çevresini taş duvarla çevirdik. İki çıkmaz sokak açtık” diye konuştu.
 
Kükürtlü Mahalle Muhtarı Aynur Balkan da, çocukların gönüllerince oynayabilecekleri, yetişkinlerin ise güzel vakit geçirebilecekleri bir parka kavuşmalarını sağladığı için Başkan Dündar’a ve emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.
 
Osmangazi Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181