Osmangazi Yunuseli Bulvarı'nın ismi belli oldu
Osmangazi Belediye Meclisi kararıyla, Yunuseli'de yapımı tamamlanan ve trafiğe açılan 40 metrelik bulvara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adı verildi.

Osmangazi Belediyesi'nin, Bursa trafiğine nefes aldıran vizyon projelerinden olan 40 metrelik bulvara yeni bir isim verilmesi konusunu Osmangazi Belediyesi Meclisi'nde gündeme alındı. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, meclis üyelerine bulvara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın isminin verilmesi yönünde teklif sundu. Yapılan oylamada oy çokluğuyla bulvara Recep Tayyip Erdoğan isminin verilmesi kabul edildi. Alt ve üst yapı çalışmalarının aynı anda yürütülmesi bakımından da Türkiye'de ilk olma özelliği taşıyan bulvara, önümüzdeki günlerde Recep Tayyip Erdoğan isminin yazılı olduğu yeni tabelası takılacak.


Kent Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181