Osmangazi’den Sakarya Cami’ne yenileme çalışması!
Metruk durumdaki lavaboları yıkılan, tuvaletleri kadın ve erkek olmak üzere yeniden inşa edilen, abdest alma bölümleri yenilenen Sakarya Camii, yepyeni bir görünüme kavuştu. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Sakarya Camii’nin abdest alma yerleri ile tuvaletleri kötü durumdaydı. Abdest alma yerlerini yeniledik. Camimizde sadece erkekler için tuvaletler vardı ve biz kadınlar için de yeni tuvaletler yaptık. Abdest alma yerlerinin yenilenmesiyle birlikte cemaatimize güzel bir hizmet sunduk. Bunların dışında yine Sakarya Mahallemizde bulunan İbni Sina İlkokulu’ndan gelen talep üzerine okulumuzun tuvaletlerini yeniliyoruz ve çevre düzenleme çalışmaları yürütüyoruz. Sakarya Mahallemiz için yaptığımız en önemli hizmetimiz ise Kimsesizler Evi oldu. Kimsesiz vatandaşlarımızın gelip kaldığı ve her türlü bakımının yapıldığı önemli bir sosyal hizmet. Amacımız vatandaşlarımızın daha mutlu ve huzurlu bir hayat sürmesi. Bu amaç doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Sakarya Mahallesi Muhtarı Nusret Aydın da, “Osmangazi Belediyesi, klasik belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal belediyecilik alanında yaptığı çalışmalarla da ön plana çıkıyor. Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar’a, yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Osmangazi’nin tüm mahalleleri gibi Sakarya Mahallemiz de belediyemizden her konuda hizmet alıyor. Sakarya Camii’ndeki abdest alma yerleri ve tuvaletlerin yenilenmesi, cemaat için çok önemli bir hizmet oldu. Başkanımız Mustafa Dündar’a ve ekip arkadaşlarına kendim ve mahallelim adına şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181