Şehrin Yıldızları 2016 başvuruları için son 3 gün!
İnşaat ve gayrimenkul sektörüne değer katmak ve özgün projeleri teşvik etmek amacıyla düzenlenen Şehrin Yıldızları 2016 - Bursa Gayrimenkul Ödülleri başvuruları için son 3 gün...

Sektörün önde gelen markalarının başvurularını yaptığı yarışmada birbirinden değerli projeler katıldıkları kategorilerde jüri üyelerinin oylamasına sunulacak. Başvuru tarihinin açıklandığı ilk günden bu yana büyük ilgi gören ve sektörün önde gelen markalarının başvuru yaptığı yarışmada son başvuru tarihi 19 Mart 2016 açıklanmıştı.

Başvurularda son 3 gün

Bursa'nın en prestijli yarışması olan Şehrin Yıldızları 2016-Bursa Gayrimenkul Ödülleri'ne başvurmak isteyen firmalar aşağıdaki iletişim hattını arayarak bilgi alabilir ve başvuruda bulunabilir.

Başvuru ve iletişim hattı; (224) 441 48 23


Ayfer Erdoğan / EmlakSayfasi.com.tr


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181