Şehrin Yıldızları 2016 Jürisi Vali Karaloğlu'nu ziyaret etti
İnşaat ve gayrimenkul sektörüne değer katmak ve özgün projeleri teşvik etmek amacıyla EmlakSayfasi.com.tr ve İMSİAD işbirliği ile düzenlenen Şehrin Yıldızları 2016 & Gayrimenkul Ödülleri için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Çalışmalar kapsamında Bursa Valiliği'ne bir ziyaret gerçekleştiren jüri üyeleri organizasyon hakkında Bursa Valisi Münir Karaloğlu'na bilgilendirmelerde bulundu.

Çarşamba da bulunan Valilik hizmet binasında gerçekleşen ziyarette konuşan Vali Münir Karaloğlu, Bursa'nın gelişimi ve katma değeri için hazırlanan her projeye destek olduklarını ve inşaat sektöründe yeni bir dönem başlatacak bu projeye de destek olacaklarını dile getirdi. Vali Karaloğlu,"Türkiye'nin en güzide şehirlerinin başında gelen Bursa değerini her geçen gün arttırıyor. Çok kısa zaman içinde Bursa, İstanbul'un bir kolu olacak. Bu hızlı değişim ve gelişim içerisinde tüm sektörler kendisini geliştirmelidir. İnşaat sektörü de bu sektörlerden birisi. Özellikle kentsel dönüşüm gibi önemli bir konuda tüm sektörün ortak bir vizyonla hareket etmesi ve elini taşın altına koyması gerekiyor. Değişime ve gelişime uyum sağlamayan inşaat firmaları belli bir zaman içerisinde etkinliğini kaybedecek sadece taşeron olarak kalacaktır" dedi.

İnşaat sektörü için yeni bir heyecan başlıyor

EmlakSayfasi.com.tr kurucusu Utku Çalışkan ise, "İnşaat ve gayrimenkul sektörü Bursa'da hızla gelişen sektörlerin başında geliyor. Bizlerde bu bilinçle ve sektörümüze katkı sağlamak amacıyla var gücümüzle çalışıyoruz. Şehrin Yıldızları 2016 Bursa Gayrimenkul Ödülleri gerek sektörümüz için yeni bir heyecan gerekse de kentsel dönüşüm uygulamalarını teşvik etmek için önemli bir fırsat. Bu kapsamda Bursa'ya çok değerli hizmetleri bulunan Sayın Valimizin yol gösterici bir büyüğümüz olarak bizlere destek olması da bizleri ayrıca onurlandırdı" dedi.

Geleceğin Bursa'sı için teşvik edici bir unsur 

Şehrin Yıldızları 2016 Gayrimenkul Ödülleri'nin inşaat sektörü için önemine değinen İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ziya Mescioğlu ise yaptığı açıklamada, kentsel dönüşüm ve inşaat projelerinin Bursa'nın geleceğine dair atılan en önemli adımlar olduğunu ve bu çabaların ödüller ile desteklenmesinin ciddi bir teşvik unsuru oluşturacağını söyledi. Mescioğlu,"Şehrin Yıldızları 2016 Gayrimenkul Ödülleri sektörümüz için önemli bir kazanım. İlk aşamasından itibaren profesyonel bir yönetim anlayışı ile ilerlemekteyiz. İnanıyorum ki bu ödüller kentimiz ve inşaat sektörü için katma değeri yüksek ve etkinliği güçlü sonuçlar doğuracaktır" dedi.

Tuğba Gülten / EmlakSayfasi.com.tr


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181