Şehrin Yıldızları 2016 ödülleri sahiplerini buldu!
İnşaat ve gayrimenkul sektörüne değer katmak ve özgün projeleri teşvik etmek amacıyla düzenlenen "Şehrin Yıldızları 2016 - Bursa Gayrimenkul Ödülleri" Crowne Plaza Bursa'da gerçekleşen görkemli bir törenle sahiplerini buldu.

Bursa'da ilk kez düzenlenen ve gayrimenkul sektörünün heyecanla beklediği ödül organizasyonu olma özelliği taşıyan Şehrin Yıldızları 2016, Bursa inşaat sektörü içinde yeni bir sayfa açmayı başardı.

EmlakSayfasi.com.tr kurucusu Utku Çalışkan'ın ev sahipliğinde gerçekleşen geceye, Bursa Vali Yardımcısı Mustafa Altıntaş, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Atilla Ödünç, Osmangazi Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Kürşat Hasanoğlu, Nilüfer Belediyesi Başkan Vekili Fırat Emiroğlu, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Mehmet Albayrak, Harita Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı A.Faruk Çolak, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası İnşaat Konseyi Başkanı Ali Tuğcu ve İnşaat Müteahhitleri ve Sanayicileri Derneği Başkanı Namık Ziya Mescioğlu gibi sektörün önde gelen isimleri katıldı.

Seçkin ve deneyimli bir jüri tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda, 23 kategoride 26 adet proje ödülü sahiplerini buldu.

Ödül töreninin açılış konuşmasını yapan EmlakSayfasi.com.tr kurucusu Utku Çalışkan, emlak ve konut sektörünün hızlı bir değişim sürecine girdiğini ve artık projelerin yarıştığı bir dönemin başladığını söyledi. Çalışkan,"Kentimiz son 3 yılda büyük bir değişim ve gelişim gösterdi. İnşaat sektörü de bu değişimden etkilenen başlıca sektörlerden birisi oldu.İnsan odaklı ve yaşam kalitesini arttıran projeler hem kente hem de sektörümüze büyük bir değer kattı. Gerçekleştirdiğimiz yarışmaya yapılan başvurularda bunun en önemli göstergesi oldu. Açıkcası Bursa inşaat sektörünün kendine duyduğu bu özgüven de yeni bir dönemin habercisidir. Bu gecenin gerçek kahramanları da bu projeye inanan ve bizimle yola çıkan inşaat şirketleridir" dedi.

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK BÖLÜM BAŞKANI PROF.DR. MURAT TAŞ,"BAŞARI İLTİFATA TABİDİR"

Başarılı projelerin ödüller ile teşvik edilmesi gerektiğinin altını çizen Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Bölüm Başkanı Prof.Dr. Murat Taş, bu yıl ilki düzenlenen gayrimenkul ödüllerinin gelecek adına umut verici bir organizasyon olduğunu söyledi. Aynı zamanda Şehrin Yıldızları 2016 jüri üyesi olan Prof.Dr.Murat Taş, inşaat sektörünün yıllar içinde büyük bir değişim yaşadığını ve bu değişimlerin başta kente sonrasında da ülke ekonomisine büyük bir katkı sağladığını dile getirdi. Başvuruların büyük bir hassasiyetle incelendiğini belirten Prof.Dr. Murat Taş, seçilen projelerin insan odaklı olması konusunda tüm jüri üyelerinin hem fikir olduğunu ve bu kapsamda değerlendirmeler yapıldığını söyledi.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKAN VEKİLİ ATİLLA ÖDÜNÇ,"ŞEHRİN YILDIZLARI 2016 SEKTÖRE HEYECAN KATTI"

Şehrin Yıldızları 2016 Gayrimenkul Ödülleri hakkında açıklama yapan Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Atilla Ödünç, inşaat sektörünün gelişimi ve yenilenmesi adına büyük bir adım atıldığını ve bu organizasyon ile sektöre yeni bir heyecan geldiğini söyledi. Gayrimenkul ödüllerini düzenleyen EmlakSayfasi.com.tr ekibini kutlayan Ödünç, bu ödüllerin inşaat sektörü için büyük bir önem taşıdığının altını çizdi.


BURSA VALİ YARDIMCISI MUSTAFA ALTINTAŞ, "HER YÖNÜYLE BURSA İÇİN ÇOK DEĞERLİ BİR ORGANİZASYON"

Değeri her geçen gün artan bir kent olan Bursa'nın inşaat sektörü içinde yeni bir fırsat oluşturduğunu söyleyen Bursa Vali Yardımcısı Mustafa Altıntaş, Şehrin Yıldızları 2016 Gayrimenkul Ödülleri'nin kent için çok değerli bir organizasyon olduğunun altını çizdi. Şehrin Yıldızları 2016'nın oldukça başarılı bir proje olduğunu ve inşaat sektörüne yeni bir yön çizeceğine inandığını söyleyen Altıntaş, böylesine başarılı bir organizasyona imza attığı için EmlakSayfasi.com.tr yönetimini ve ekibini ayrıca tebrik ettiğini dile getirdi.

İnşaat ve gayrimenkul sektörünü, uluslararası normlara taşımak ve sektörü en iyiye teşvik etmek amacıyla düzenlenen gecenin sunuculuğunu Özlem Yıldız yaptı. İnşaat sektörünün önde gelen markalarının en üst düzeyde katılım sağladığı gece, ödül kazananların sahnede gerçekleştirdiği toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.


Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kys 6 yıl önce

adamsın utku

banner182

banner181