Şehrin Yıldızları Jürisi akşam yemeğinde buluştu
Bursa'nın en prestijli ödül töreni olmak amacıyla yola çıkan ve inşaat sektörüne yeni bir heyecan katan Şehrin Yıldızları 2016-Bursa Gayrimenkul Ödülleri için geri sayım başladı.

Seçkin ve deneyimli isimlerden oluşan jürisi ile farklılığını hissettiren organizasyonda görev alan jüri üyeleri EmlakSayfasi.com.tr'nin ev sahipliğinde, Divan Otel'de düzenlenen akşam yemeğinde biraraya geldi. Jüri üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği buluşmada tüm jüri üyeleri organizasyon hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKAN VEKİLİ ATİLLA ÖDÜNÇ,"GÜZEL İŞLER İLTİFATA TABİDİR"

Şehrin Yıldızları 2016 jüri üyeleri arasında yer alan Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve İmar Komisyonu Başkanı Atilla Ödünç yaptığı açıklamada;"Ülkemizin en yaşanabilir kentlerinin başında gelen Bursa'da yaşayanlar olarak hayatımızı geçirdiğimiz konutların bu şekilde ödüllendirilecek olması gerçekten çok önemli bir proje. Her yapılan güzel iş iltifata tabidir. Bu ödül organizasyonu da işini güzel yapanların yarışacağı yeni bir platform olarak sektörümüze heyecan katacaktır" dedi.

İMSİAD YÖNETİM KURULU BAŞKANI NAMIK ZİYA MESCİOĞLU,"SEKTÖRÜMÜZ İÇİN YENİ BİR DÖNEM"
Bursa'da ilk kez düzenlenecek olan bir organizasyon olması nedeniyle her detayın hassasiyetle düşünüldüğü yarışmanın proje ortağı olan İMSİAD (İnşaat Müteahhitleri ve Sanayici İşadamları Derneği) adına konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ziya Mescioğlu,"İmsiad olarak bu projeyi sonuna kadar destekliyoruz. Kentimizde yapılan eserlerin bu şekilde ödüllendirilmesi ve yeni projelerin teşvik edilmesi bizleri heyecanlandıran gelişmeler. EmlakSayfasi.com.tr kurucusu Utku Çalışkan'ı ve ekibini tebrik ediyor, ödüllerin şehrimize ve sektörümüze hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

PROF.DR.NİLÜFER AKINCITÜRK,"BURSA'DA İLK VE DEĞERLİ BİR ORGANİZASYON"
Organizasyonun jüri üyelerinden olan Prof.Dr. Nilüfer Akıncıtürk, gayrimenkul ödüllerinin başta kent olmak üzere inşaat sektörü için büyük bir kazanım olduğunun altını çizdi. Akıncıtürk yaptığı açıklamada;"Bursa'nın ilk gayrimenkul ödülleri olması nedeniyle ayrıca değer taşıyan önemli bir organizasyonun parçası olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Umuyorum ki her yıl güçlenerek büyür ve ülkemizin en prestijli ödülleri arasındaki yerini alır" dedi.



Tuğba Gülten /
 EmlakSayfasi.com.tr




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181