Sinpaş'ın Bursa'daki arsası satıldı!
Markalı konut projesi üreticisi olan Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Bursa'daki arsası satıldı. 41 bin 124 metrekare büyüklüğe sahip olan arsa geçtiğimiz gün satışa çıkmıştı.

Bursa Osmangazi'de Demirtaş Cumhuriyet Köyü'nde yer alan ve Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde bulunan arsa Sinpaş Modern projesinin yanında bulunuyor.

Şirket tarafından yapılan açıklama şu şekilde;
Şirketimiz portföyünde yer alan Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Demirtaş Cumhuriyet Köyünde  ve Tapunun 302 Ada, 6 parsel'inde kayıtlı 41.124,83 m² yüzölçümlü arsa vasıflı gayrimenkulün  72.550.000 TL + KDV ( Toplam : 85.609.000 TL) bedel ile satılmasına, 

Şirketimizin Bursa ili, Osmangazi İlçesi, Demirtaş Cumhuriyet Köyünde yer alan 301 Ada, 20,21,25 ve 26 parseller ile 302 Ada 5 ve 8 parsellerde bulunan arsalarında proje geliştirme faaliyetlerine devam edilmesine,
  
İlgili satıştan elde edilecek fonun ise, Şirketimizin öncelikli olarak halihazırda yatırımları bulunan İstanbul, Ankara ve Bursa illerinde olmak üzere sürdürülen ve yeni yatırım ve proje geliştirme fırsatlarının finanse edilmesinde kullanılmasına karar verilmiştir.

Değerleme Raporu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ  / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181