Soğanlı IRES Bursa Gayrimenkul Fuarı'nda büyük ilgi gördü!
Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden olan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, emlak ve inşaat sektöründen 280 firmanın katıldığı Bursa İnşaat 2016 ve IRES Bursa Gayrimenkul fuarına damga vurdu. Atış Yapı ve Bursa Çimento gibi sektörün önemli temsilcilerinin standlarında maket ve görsellerini kullandığı Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, fuarı dolaşan ziyaretçilerin beğenisini toplarken, özellikle maketin bulunduğu Atış Yapı Standı, basın ve vatandaşların ilgi odağı oldu. Birçok yerel ve ulusal televizyon kanalı, maketin önünde Başkan Dündar ile röportajlar gerçekleştirerek, proje bilgilerini takipçilerine aktardı.

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesinin gördüğü ilginin, kendilerini çok sevindirdiğini belirten Başkan Mustafa Dündar; “Soğanlı, bizlerin üzerinde çok titiz çalışarak hayata geçirdiği bir proje. Kamu tarafından projelendirilen ancak, özel sektör eliyle hayata geçirilen, bu yönüyle de örnek bir proje. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işbirliğinde gerçekleştirdiğimiz projemizin, sektör açısında böylesine önemli bir fuarda, bizim dışımızda, sektörün önde gelen temsilcileri tarafından tanıtılıyor olması, görsel materyallerinin standlarını süslemesi bizim için gurur verici bir tablo. Bizler, yapmış olduğumuz tüm yatırım projelerimizde iddialıyız. Projelerimiz, mimarisi, kalitesi, dizaynı ve şehirciliğe getirdiği yeni vizyon anlayışı ile fark yaratıyor. En önemlisi de, vatandaşlarımız tarafından beğenilip, sahipleniliyor. Bu gün. bu iddialarımızda he kadar haklı olduğumuzu görüyoruz. Bu da bize gurur veriyor” dedi.

Gördüğü ilgi ile Bursa İnşaat 2016 ve IRES Bursa Gayrimenkul fuarının yıldızı olan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında çeşitli bilgiler aktaran Başkan Dündar, “2017 yılında tamamlanması planlanan proje tamamlandığında, bölgeye çok büyük bir değer katacak. Bunun yanı sıra yaratacağı domino etkisiyle de bölgenin dönüşümüne öncülük edecek. Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi ile kentin merkezinde son sistem inşaat teknolojisiyle, çevreye duyarlı çalışmalarla yaşanabilir yeni bir şehir inşa etmiş oluyoruz. Hedefimiz inşallah Osmangazi’nin tümünü dönüşüm sahası içine almak” diye konuştu.

Osmangazi Belediyesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181