Süleymaniye Mahallesi'ne 41 araçlık otopark!
Süleymaniye Mahallesi Kumru sokakta yapımı tamamlanan 41 araçlık otoparkta incelemelerde bulunan İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu; “Kent görsellerine ve estetiğine önem veren bir Belediye olarak özellikle son yıllarda gerçekleştirdiğimiz projelerle şehrimizi yeniliyor ve şehrimize vizyon katıyoruz. Şehrimizdeki trafik ve araç sirkülâsyonunu rahatlatacak projeler geliştirerek şehre nefes aldıracak uygulamaları bir bir hayata geçiriyoruz. Özellikle ara sokaklarda gerçekleştirdiğimiz mahalle otoparkı uygulamalarımız bu hedef doğrultusunda hayata geçirdiğimiz projelerimizin en güzel örneklerindendir. Daha yaşanabilir bir İnegöl hedefiyle çıktığımız bu yolda gerçekleştirdiğimiz her yeni proje bu yolda bizi hedefimize bir adım daha yaklaştırıyor” dedi.

Kansu; “Bugün de Süleymaniye Mahallesi Kumru Sokakta bulunan otopark alanı uygulamamızın açılışını yapmak üzere buradayız. 2400 metrekare toplam alana sahip olan otoparkımız 41 araç kapasiteli olarak düzenlenmiştir. Otoparkımızın yapımına ilave olarak Kumru sokakta bulunan mevcut asfalt kaldırılıp üzerine parke döşenmiştir. Buna ilave olarak otopark alanının ve yolun zeminini sağlamlaştırmak için 45 metreküp beton atılmıştır. Otopark çalışmamızın belediyemize maliyeti yaklaşık olarak 69 bin TL’dir” dedi.

Kansu; “İnşallah burası nezih bir ortam olacak. Mahalle otoparklarını şehrimizin her yerine yaymak için uğraş veriyoruz. Şu an uygulama çalışmaları devam eden yerlerimiz var. İnşallah o yerleri de ilerleyen dönemlerde hizmete açacağız. Son olarak otopark alanımızın mahallemize hayırlı olmasını temenni ediyor, saygılarımı sunuyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

İnegöl Belediyesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181