Sur Yapı, Bursa'nın yıldızı oldu!
İnşaat ve gayrimenkul sektörüne değer katmak ve özgün projeleri teşvik etmek amacıyla düzenlenen "Şehrin Yıldızları 2016 - Gayrimenkul Ödülleri" Crowne Plaza Bursa'da gerçekleşen görkemli bir törenle sahiplerini buldu.

Sur Yapı'nın Marka Rezidans AVM projesi ile katıldığı yarışmada, inşaat sektörünün en prestijli projeleri başvurdukları kategorilerde yarışma fırsatı buldu. Seçkin ve deneyimli bir jürinin görev aldığı Şehrin Yıldızları 2016 Gayrimenkul Ödülleri'nde dört ödül alarak önemli başarıya imza atan Sur Yapı, gecenin yıldızı olmayı başardı.



EmlakSayfasi.com.tr kurucusu Utku Çalışkan'ın ev sahipliğinde gerçekleşen geceye, Bursa Vali Yardımcısı Mustafa Altıntaş, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Atilla Ödünç, Osmangazi Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Kürşat Hasanoğlu, Nilüfer Belediyesi Başkan Vekili Fırat Emiroğlu, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Mehmet Albayrak, Harita Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı A.Faruk Çolak, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası İnşaat Konseyi Başkanı Ali Tuğcu ve İnşaat Müteahhitleri ve Sanayicileri Derneği Başkanı Namık Ziya Mescioğlu gibi sektörün önde gelen isimleri katıldı.

"En İyi Karma Kullanımlı Proje, En İyi Rezidans, En İyi Bölgesel Merkezli AVM ve En İyi Çok Katlı Konut" kategorilerinde ödüle layık bulunan Sur Yapı Marka Rezidans projesi, kazanmış olduğu 4 ödülle bu yıl ilki gerçekleşen Şehrin Yıldızları 2016 ödüllerine damgasını vurdu. 

İnşaat sektörünün önde gelen markalarının üst düzeyde katılım sağladığı ve sunuculuğunu Özlem Yıldız'ın yaptığı gece, ödül kazananların sahnede gerçekleştirdiği toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

  

Ayfer Erdoğan / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181