Teferrüç meydanında kavşak düzenleme çalışması yapıldı!

Kent içindeki trafiğin tüm düğümlerini bir bir çözen Büyükşehir Belediyesi, özellikle teleferik hattının yenilenmesiyle birlikte trafik yoğunluğunun daha da arttığı Teferrüç meydanındaki kavşak düzenleme çalışmasını tamamladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 3 mahallenin kesişme noktasındaki kavşak düzenlemesiyle birlikte bölge trafiğinin rahat bir nefes aldığını söyledi.

Raylı sistem hatları, yeni yollar ve yol genişletme çalışmaları, kavşak ve köprü imalatları ile kent içi trafik sorununa köklü çözümler üreten Büyükşehir Belediyesi, Teferrüç, Piremir ve Zümrütevler mahallelerinin kesişme noktası olan Teferrüç meydanındaki trafik sorununu da ortadan kaldırdı. Yaklaşık 3 bin metrekare alanı bulan bölgede yapılan kavşak düzenlemesi araç yoğunluğu nedeniyle yaşanan trafik karmaşası da sona ermiş oldu.

Karmaşa sona erdi
Kent içi ulaşıma nefes aldıracak projeleri bir bir hayata geçirdiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, beraberindeki Genel Sekreter Yardımcısı Fehmi Ökten ile birlikte Teferrüç meydanında tamamlanan kavşak düzenlemesini yerinde inceledi. Teferrüç, Zümrütevler ve Piremir Mahalleleri’nin kesişme noktası olan Teferrüç meydanında özellikle teleferik hattının yenilenmesiyle birlikte trafik yoğunluğunun da arttığını hatırlatan Başkan Altepe, “Dünyaca ünlü, Bursa’nın simgesi teleferiğin burada olması nedeniyle Teferrüç meydanı önemli merkezlerden biri. Bu bölgede özellikle trafikte sıkıntılar yaşanıyordu. Yapmak istediğimiz bazı uygulamalar da yıllarca engellenmişti. Şimdi artık düzenleme gerçekleşti. Kavşak düzenlemesinin tamamlanmasıyla birlikte bölgedeki trafik de hızlandı. Orta göbek yeşillendirmesi tamamlandı. Yapacağımız peyzaj düzenlemeleriyle daha da güzel olacak” diye konuştu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181