'Üyelerimiz için en iyisi arayışımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz'
Mescioğlu, "İMSİAD olarak; Bursa, ülkemiz ve üyelerimiz için en iyisini arayışımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Bursamız'da 6-12 Nisan tarihleri arasında düzenleyeceğimiz gayrimenkul fuarında nasıl daha iyi bir organizasyon yapabiliriz bu konuda değişik fuarları görerek bilgileniyoruz" dedi.

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş adamları Derneği (İMSİAD) Başkanı Namık Ziya Mescioğlu ve İMSİAD üyeleri, bu yıl 28.si düzenlenen ülkemizin en büyük banyo-mutfak seramik fuarı olan Unicera Banyo, Mutfak, Seramik Fuarı'nı ziyaret etti.

23-27 Şubat tarihleri arasında açık kalacak olan ve 14 salonda yüzlerce yerli-yabancı firmanın katıldığı ülkemizin en büyük banyo-mutfakseramik fuarını ziyaretlerinin ardından değerlendirmelerde bulunan Namık Ziya Mescioğlu, şunları söyledi: "İMSİAD olarak; Bursa, ülkemiz ve üyelerimiz için en iyisini arayışımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz.

Yerli ve yabancı fuarlara inceleme gezileri düzenleyerek, hem Bursalı müteahhitlerimizin ufkunu açmayı hem de Bursa inşaat sektörünü içine kapanık bir sektör olmaktan çıkarmayı hedefliyoruz. Ayrıca Bursamız'da 6-12 Nisan tarihleri arasında düzenleyeceğimiz ravrimenkul fuarında nasıl daha iyi bir organizasyon yapabiliriz bu konuda değişik fuarları görerek ufkumuzu açıyoruz. Geçtiğimiz yıl yurtiçi-yurtdışı toplamda 5 farklı fuara ziyaret gerçekleştirmiştik. 2016'da da fuar ziyaretlerimiz tüm hızıyla sürüyor. Bu bağlamda 2016'ın ilk fuar ziyaretini, bu yıl 28.'si düzenlenen Unicera Fuarı'nda gerçekleştirdik. Fuardan bilgilenmiş bir şekilde ayrıldık. Oldukça verimli geçtiğine inanıyorum. Birlikte gittiğimiz üyelerimizin de izlenimleri bu şekilde. Unicera Fuarı'nda sektörde yaşanan yeniliklere hep birlikte şahit olduk Fuarda bir kez daha gördük ki, inşaat sanayicilerimiz inovatif ürünleri ile tebrik ve teşekkürü fazlasıyla hak ediyorlar. İMSİAD olarak önümüzdeki dönemde de gerek yurtiçi gerekse yurtdışı fuar ziyaretlerimizi arttırarak sürdüreceğiz." 

Bursa'da Meydan Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181