Yenişehir'de bölünmüş yol tamamlanıyor!
Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik’le birlikte Yolören, Çeltikçi, Çardak, Karasıl ve Ayaz köylerini birbirine bağlayan, İnegöl’ün Sungurpaşa Köyü’ne uzanan kara yolunda incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bütünşehir uygulamaları kapsamında tüm ilçelerin öncelikli bölgelerinin birer birer sıcak asfalta kavuştuğunu söyledi.

Başkan Altepe, Bursa’nın güzide ilçelerinden Yenişehir’de asfaltlama çalışmalarının artarak devam ettiğini ifade etti. İlk olarak şehir merkezindeki bölgelere yoğunlaştıklarını, daha sonra kırsal alanda çalışmalara başladıklarını kaydeden Başkan Altepe, “Alt yapı çalışmaları tamamlanan her yerde sıcak asfalt çalışması gerçekleştiriyoruz. Uzun yıllar zarar görmeyecek şekilde, kullanışlı bir uygulama yapıyoruz” dedi.

Başkan Altepe, Yenişehir’in batısına hitap eden ve İnegöl’e kadar uzanan bölünmüş yolun tamamlanma aşamasına geldiğini kaydetti. İlçenin meyve ve sebze ambarı konumundaki bölgenin ulaşım anlamında büyük rahatlama yaşamasına neden olacak çalışmada sıcak asfaltın döküldüğünü vurgulayan Başkan Altepe, “Burada da gidiş ve geliş çift yönlü, çiftçilerin ihtiyacını karşılayacak bir çalışma gerçekleştirdik. Yenişehir için bir hayal daha Büyükşehir’le gerçekleşmiş oluyor. Bölgeye, insanımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ise, ilçelerine yapılan nitelikli yol nedeniyle Başkan Altepe’ye teşekkür etti. Şehirlerarası birçok bölgede bulunmayan stabilize kara yolunun Bütünşehir uygulamaları kapsamında Yenişehir’e yapıldığını kaydeden Çelik, “Daha önce bu yolla ilgili çektiğimiz sıkıntılar had safhada idi. Bu nitelikte bir yolun mahallelerimize yapılması, gerçekten çok önemli. Başta Başkan Altepe olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181