Yıldırım Belediyesi kaçak yapıların yıkımına devam ediyor!
Yıldırım’ı çarpık yapılaşma yerine yaşam standartları yüksek şehir kimliğine kavuşturmak isteyen Yıldırım Belediyesi, kaçak yapılaşma ile mücadelesine hız kesmeden devam ediyor. Ekipler Değirmenönü, İsabey, Hacivat, Şirinevler, Çınarönü, Arabayatağı, Duaçınarı ve Anadolu Mahallelerinde kaçak olduğu tespit 14 yapı hakkında yıkım işlemi gerçekleştirdi. Bu doğrultuda Yıldırım Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri 2018 yılının ilk 3 ayında kaçak olduğu tespit edilen 28 yapı hakkında yıkım işlemleri gerçekleştirerek kaçak yapılaşmaya taviz vermiyor. Yıldırım’da kaçak yapılaşmayla mücadelenin hız kesmeden devam edeceğini vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “İlçemizdeki kaçak yapılaşma sonucunda kalitesiz ve güvenilirliği olmayan yapılar insan yaşamını tehdit ediyor. Kaçak yapı ile mücadelede amacımız olası felaketlerde yaşanabilecek can ve mal kaybının önüne geçerken, modern ve yaşam kalitesi yüksek bir Yıldırım’a kavuşmak” diye konuştu.

HUZURLU BİR YILDIRIM İÇİN ELELE
Kalitesiz ve eksik malzemelerle inşa edilen kaçak yapıların vatandaşların can güvenliğini tehdit ettiğini anımsatan Başkan Edebali, “Kaçak yapı konusunda aileler başta olmak üzere herkesin duyarlı olmasını istiyoruz Kentsel dönüşüm hamlesi ile şehrimizin yarınlarını inşa ederken kaçak inşaat yaparak geleceğimizi karartmayalım. Kentsel dönüşüm hamlemiz kaliteli, modern ve sağlıklı konutlarla insanlarımıza hak ettiği gibi bir yaşam imkanı sunacak. Yıldırım’ı, hemşehrilerimizin yaşamaktan mutluluk ve huzur duyacağı bir şehir haline getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yıldırım Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181