Yıldırım Belediyesi'nden ruhsatsız yapılara abonelik kolaylığı!
Yıldırım Belediyesi’nin ilçedeki 2004 yılından sonra yapılmış ruhsatsız yapılara kentsel dönüşüm sözleşmesine imza atmak şartıyla sağladığı elektrik ve su aboneliği kolaylığına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Belediye hizmet binasına gelerek konuyla ilgili bilgi alan vatandaşlar, işlemlerinin tamamlanmasının ardından elektrik ve su aboneliğine kavuşuyor.

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ile birlikte bu imkandan faydalanan vatandaşlarla görüşen AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, geçtiğimiz yıllara kadar adı kaçak ve plansız yapılaşmayla anılan Yıldırım’ın artık Türkiye’ye örnek teşkil eden bir kentsel dönüşüm hamlesine başladığını söyledi. Yıldırım’ın kronik sorunu haline gelen elektrik ve su hizmetlerinin ulaştırılması konusunda Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin büyük özveri gösterdiğini söyleyen Milletvekili Şahin, “Yasal düzenleme sayesinde bu sorunu ortadan kaldırdık. Bu düzenlemenin hızla gerçekleştirilmesinde alt düzenlemeyi yapan Yıldırım Belediye Başkanımız Sayın İsmail Hakkı Edebali’ye ve ekibine ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

ŞAHİN: YILDIRIM BELEDİYESİ HİZMETTE SINIR TANIMIYOR
Yıldırım Belediyesi’nin asli hizmetlerini gerçekleştirirken vatandaşlara gösterdiği hassasiyetten dolayı Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’ye teşekkür eden AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, “Belediyeciliğin gülen yüzü Yıldırım, her alanda örnek bir belediye olmayı sürdürüyor. Bu konuda hizmette sınır tanımayan, en ince ayrıntısına kadar düşünen başkanımızı ayrıca kutluyorum” diye konuştu. AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’e ziyareti için teşekkür eden Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Vatandaşlarımız, merkezi hükümetimiz ve biz yerel yönetimler olarak ülkemizi geleceğe taşıyacak hizmetleri birlikte sürdürüyoruz.

‘SORUNLARI BİRLİKTE AŞIYORUZ’
İlçedeki plansız yapılaşma sonucu yaşanan sorunları çözme yolunda atılan adımın vatandaşları tarafından benimsenmesinin önemine de vurgu yapan Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Yaklaşık 40 bin insanımız elektrik ve suyu dolaylı yollardan kullanıyor. Kentsel gelişim alanı ilan edilen bölgelere 10 yıllığına elektrik ve su verilmesi için, milletvekillerimizle ve bakanlarımızla görüşerek 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun’un çıkmasına katkı koyduk. Şehrimizi yeniden inşa ederken bu yolda en büyük destekçimiz olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, bakanlarımıza ve milletvekillerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Başkan Edebali ve Milletvekili Hüseyin Şahin ile belediye hizmet binasında sohbet etme fırsatı bulan vatandaşlar ise kendilerine sağlanan imkandan dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Yıldırım Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181