Yıldırım'da kaçak yapılar yıkılıyor!
Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşüm hizmetleri kapsamında Vatan Mahallesi'nde Seda Sokak ile Kenar Sokağın kesiştiği boş arsaya çadır ve tahta barakalar yapılıp burada bakılan hayvanlarının etrafı kirlettiği ihbarını alan Yıldırım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, bölgeye giderek hem temizlik yaptı, hem de barakalarda yaşayanlara bölgeyi terk etmeleri için 10 gün mühlet verdi. Herhangi bir tatsızlık yaşanmazken, arsa sahibine de 10 gün içerisinde arsanın temizliğinin yapılıp etrafının kapatılması yönünde tebligat gönderildi.

Kötü görünen barakaların modern bir şehre yakışmadığını ifade eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda uzun süredir görüntü kirliliği oluşturan yerleri bir bir temizlemeye devam ediyoruz. Hemşehrilerimizden ricamız kaçak yapıya yönelmemeleridir" dedi.

Bursa'da Bugün Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181