Yıldırım'da 'ulaşılabilir şehir' çalışmaları devam ediyor!
İlçede ulaşımın modern ve rahat yollarda olması için gece gündüz demeden çalıştıklarını söyleyen Başkan Edebali, "Yaz aylarında vatandaşlarımızın rahat ulaşım sağlaması için yollardaki bakım ve onarım çalışmalarımızın yanında, asfaltlama ve trafik çalışmalarına da önem veriyoruz. Vatandaşlarımızın ulaşımını rahat, güvenli ve modern bir şekilde yapmasını sağlıyoruz" dedi.

TRAFİĞİ RAHATLATMA ÇALIŞMALARI
Trafik sorununu çözmek için yaptıkları hizmetler hakkında da bilgiler veren Başkan İsmail Hakkı Edebali, "Ekiplerimiz yaptığı tespitler doğrultusunda Namazgah, Karaağaç, Selçukbey, Zümrütevler, Hacivat, Değirmenönü, Bağlaraltı, Esenevler mahallelerinde cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmaları yaptık. Geçtiğimiz 1 yıl içerisinde 160 bin 240 ton asfalt döktük. Ayrıca sokaklarda tabelalarını yenileyerek gerekli noktalara plastik bariyerler yerleştirdik" diye konuştu. Kentsel dönüşüm projesinde ulaşımın konumda olduğunu da vurgulayan Başkan Edebali, “Yıldırım’ın ulaşım planında trafik sorunu olmayan güvenli ve geniş yollar yer alıyor. Bu amaç doğrultusunda yatırımlara yenilerini ekleyerek, geleneklerinden kopmayarak modern şehircilik anlayışına uygun Yıldırım’ı inşa ediyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Yıldırım Belediyesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181