Yıldırım Davutkadı’daki mahalle konağının yapımı tamamlandı!
İlçedeki her mahalleye işlevsel ve modern mahalle konakları kazandıran Yıldırım Belediyesi, Davutkadı Mahallesi’ndeki mahalle konağının yapımını tamamladı. Vatandaşların ihtiyaçlarını karşılama konusunda yetersiz kalan binanın yerine yapılan modern bina mahalleye artı değer katacak. Davutkadı Mahalle Konağı’nın mahalle sakinlerinin günlük hayatına önemli katkılar sağlayacağını söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Mahallemize kazandırdığımız konak sayesinde eğitim, sağlık, sosyal ve kültürel hizmetlerle vatandaşlarımızın sosyal yaşantısına önemli bir ivme kazandıracağız” dedi.
 
DAYANIŞMA VE KARDEŞLİK VURGUSU
Yıldırım Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Davutkadı Mahalle Konağı hakkında bilgi veren Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Davutkadı mahallemizde bulunan mahalle konağımız 2 katlı olup toplamda 315 metrekarede hizmet verecek. En ince ayrıntısına kadar düşünerek yaptığımız modern binamız içerisinde muhtarlık odası, tahsilat bürosu, 2 adet YIL-MEK kurs odası yer alacak” dedi. Mahalle konaklarının her mahallede olması için azami gayret gösterdiklerini de aktaran Başkan Edebali, “Amacımız mahalle kültürünü Yıldırım’da yaşatmak. Bizim kültürümüzde mahalleler, birlik, beraberliğin ve dayanışmanın en güzel göstergesidir. İlçemiz genelinde yürüttüğümüz kentsel dönüşüm çalışmalarında mahalle kültürünün canlandırılması ve yaşatılması öncelikli hedefimizdir. Bu sayede hemşehrilerimiz arasında oluşturacağımız ‘yaşadığı yere aidiyet duygusu’ sayesinde Yıldırım’ı ideal şehir konumuna getireceğiz” ifadelerini kullandı.

 Yıldırım Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181