Yıldırım'ın sokakları nakış gibi işleniyor!
Yıldırım’ın yaşam standartlarını yükseltmek için altyapı hizmetlerini titizlikle sürdüren Yıldırım Belediyesi, cadde ve sokaklardaki yama, kaplama ve asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmaları yaparak ulaşımı rahatlatırken, kaldırımlardaki parke, bordür ve engelli taşları döşeyerek modern bir görünüm kazandırdı. Vatandaşların rahat bir şekilde ulaşımlarını sağlamak amacıyla gece gündüz demeden çalıştıklarını söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yol medeniyet göstergesidir. Şehirlerin gelişmişlik düzeyi yollarıyla doğru orantılıdır. Bu anlayışla yollardaki bakım ve onarımın yanı sıra asfalt dökme çalışmalarımızla güvenli ve modern ulaşım imkanını hemşehrilerimize sunuyoruz. Bu çalışmaları yaparken trafiğin yoğun olduğu saatleri değil gece saatlerini tercih ederek ulaşımdaki mağduriyeti en aza indirgiyoruz” dedi.

SOKAKLARI NAKIŞ GİBİ İŞLİYORUZ
Mahallelerdeki cadde ve sokakların yeni ve modern bir görünüme kavuşması için yoğun bir çaba gösterdiklerini vurgulayan Başkan İsmail Hakkı Edebali, “İlçemizin her alanda yaşanabilir bir şehir olması adına ulaşım konusuna büyük önem veriyoruz. 2016 yılında şimdiye kadar 65 bin 179 ton asfalt dökerek hem yama ve kaplama çalışması yaptık hem de toprak yolları asfaltladık. Ayrıca 19 bin 159 metrekare parke, 15 bin 638 metrekare bordür ve 3 bin 721 engelli taşı döşeyerek cadde ve sokaklarımızı kullanışlı bir hale getirdik. Yıldırımın sokaklarını nakış gibi işliyoruz” diye konuştu. Yapılan tüm çalışmaların Yıldırım’ın geleceği adına önemli olduğunu vurgulayan Başkan Edebali, “Geleceğin Yıldırım’ını modern şehircilik anlayışına uygun bir şekilde inşa etmeyi sürdürüyoruz. Ulaşım sorunu olmayan, rahat ve güvenilir yollar kentsel dönüşüm projemizde önemli rol oynayacaktır” şeklinde konuştu.

Yıldırım Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181