Yıldırım'ın vizyon projeleriyle Bursa'nın değeri artacak!
Yıldırım Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan oturumun açılışında konuşan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Nisan ayı içerisinde yapılan faaliyetlerden bahsetti. Yıldırım’ın daha modern ve yaşanabilir bir şehir olması adına spor, sağlık, eğitim, kültür-sanat ve ulaşım konularında yoğun mesailerine devam ettiklerini aktaran Başkan Edebali, “Hayata geçireceğimiz kentsel dönüşüm projesi ile ilçemizdeki çarpık ve güvensiz yapılaşma yerini güvenli ve planlı yapılaşmaya bırakacak” dedi. Fiziki dönüşümün mahalle konakları, spor ve kültür sanat merkezleri ile de destekleneceğinin altını çizen Başkan Edebali, “Ayrıca vizyon projelerimiz olan Spor Kompleksi, Sular Vadisi ve Doğa Parkı, Molla Yegan Kültür Merkezi ile Bursa’nın da çekim merkezi haline geleceğiz” ifadelerini kullandı.

KARDEŞ İLÇE BEYENDİK

Yıldırım Belediyesi Meclisi Mayıs Olağan Toplantısı'nda ayrıca Edirne ili Keşan İlçesi’ne bağlı Beyendik Belediyesi ile kardeş belediye olunması hakkında karar da alındı. Beyendik Belediyesi ile kardeş şehir olunmasının her iki belediye için hayırlı olmasını dileyen Başkan İsmail Hakkı Edebali, alınan karar neticesinde ilerleyen dönemlerde ortak projelerin gerçekleştirilmesi yönünde adımlarda atılabileceğini söyledi. Meclis toplantısının konuğu olan Beyendik Belediye Başkanı Nuran Uslu ise alınan kararın önemine değinerek, “Beyendik ilçesi olarak 2 bin 700 kişi ile az bir nüfusa sahibiz. Bu karar neticesinde biz Yıldırım gibi bir ağabeye, Yıldırım’da bir kardeşe sahip oldu” ifadelerini kullandı.

Yıldırım Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181