Yıldırım Parkları'na bahar geldi!
Yıldırım Belediyesi şehir estetiğini artırmak, doğanın güzelliklerini vatandaşlara sunmak adına park ve yeşil alanlarda başlattığı çiçeklendirme ve ağaçlandırma seferberliğine hız verdi. Şiddetli soğukların ardından ısınan havayla birlikte ilçenin farklı bölgelerinde mevsime uygun bitki ve çiçek dikimlerine yeniden başlandı. Ayrıca Yıldırım Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilçedeki mevcut parkların yenileme çalışmalarını da sürdürüyor. İki aylık süre içinde 19 parkın oyun alanlarına kum serilme işlemi gerçekleştirilirken, 30 adet parkın oyun grupları da yenileri ile değiştirildi.

YEŞİL ALANLAR ARTACAK
Belediye olarak şehir estetiğine büyük önem verdiklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali “Yeşil alanlar ve parklar bir şehrin olmazsa olmazlarıdır. Bu nedenle her yıl mevcut park sayımızı artırıyor, yeşil alanlarımızı çoğaltıyoruz. İlkbahar Yıldırım’da tüm güzelliğiyle ve tüm canlılığıyla yaşanacak" dedi. Yıldırım’da 342 adet çocuk oyun ve dinlenme parkında 328 bin 841 metrekare yeşil alan olduğu bilgisini de veren Başkan Edebali, amaçlarının halkın huzur içinde kullanabileceği, yeşil alanlarıyla nefes alabileceği parklar oluşturmak olduğunu belirtti.

Yıldırım’ın içindeki park ve yeşil alanların şehir halkının doğayla ilişkisini devam ettirmeye yarayan nefes alma alanları olduğunu da hatırlatan Başkan İsmail Hakkı Edebali, ilçe sınırları içerisinde kalan en küçük parkın bile bakım ve onarımını yaparak güzelleştirdiklerinin de altını çizdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181