Atış Yapı'da kentsel dönüşüm hamlesi
Bursa'da hayata geçirdiği konut projeleri ile adından sıkça söz ettiren Atış Yapı, 2016 yılından itibaren yeni projelere ve kentsel dönüşüm uygulamalarına imza atacaklarını söyledi.

Olay Gazetesi'nde yer alan habere göre, 2016 yılından başlayan yeni bir süreç ile 2-3 yıl içerisinde Nilüfer'de ve kentin batısında önemli projelere başlayacağını dile getiren Atış Yapı Genel Müdürü Ahmet Atış, "Epeydir beklettiğimiz Taç Mahal projesi'nin satış ve pazarlama sürecine geçeceğiz. Mart 2016'da pazarlaması başlayacak. Halen Nilüfer genelinde ve Mudanya'da arazi yatırımları tamamlanan 5-6 lokasyonda yeni projeler oluşturacağız. Bu bölgede de konut algısını değiştirmeyi hedefliyoruz. Çevreci yapı, akıllı daire konseptini öne çıkaracağımız yeni projelerimiz var. Nilüfer'de büyük hacimli bir kentsel dönüşüm projesi de yöneteceğiz" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181