Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa'ya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ı taşıyan helikopter, Uludağ Üniversitesi Görükle Kampusu’nde bulunan Cumhuriyet Stadyumu’na indi.

Erdoğan’ı, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Seyfullah Saldık, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, AK Parti Bursa Milletvekilleri, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Bursa İl Jandarma Komutanı Albay Yurdakul Akkuş ve Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız karşıladı.

Uludağ Üniversitesi Mete Cengiz Salonu’nda düzenlenecek 'Türkiye’nin İnsani Diplomasisi' konulu panele katılacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a fahri doktora unvanı verilecek.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181