Gemlik'te kentsel dönüşüm hazırlığı başladı
Gemlik Kentsel dönüşüm Projesi için önemli adımlar atan Gemlik Belediyesi, ilçenin düzenli bir plana kavuşması için daha önce kamulaştırması yapılan iki bina ve hayvan barınağını yıktı.

Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Eşref Dinçer Mahallesi Bölge Parkı alanı içinde yer alan ve daha önce kamulaştırması yapılan iki bina ve iki ahırı yıktı. Bir yandan kaçak yapılarla olan mücadelesini sürdüren, öte yandan da encümen kararları doğrultusunda tehlike saçan ve bağımlıların mekânı haline gelen metruk binaların yıkımını gerçekleştiren Belediye ekipleri, Bölge Parkında başlattığı kamulaştırmaya dayalı yıkım çalışmalarını da tamamladı.

Yıkılan iki bina ve iki ahırın, Bölge Parkı Genişleme Projesi çerçevesinde tesis ve yeşil alan olarak değerlendirileceği açıklandı.


Utku Çalışkan/Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181