Bursa Kestel kentsel dönüşüm projesi ne zaman başlayacak?
77 dönümlük alanda hayata geçirilecek olan Bursa Kestel kentsel dönüşüm projesi ne zaman başlayacak sorusunun cevabı belli oldu. Hak sahipleri ile görüşmelerin başladığı projeye görüşmeler tamamlandıktan ve sözleşmeler imzalandıktan sonra başlacak.

Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Bursa Kestel kentsel dönüşüm projesi tamamlandığında 1300 daireden ve 100 dükkandan oluşan yeni bir yaşam merkezi hayat bulacak. Pojede içerisinde 570 ilçe sakini yer alıyor.

Riskli yapıların yıkılıp yerini modern ve sağlıklı binaların inşa edileceğı Bursa Kestel kentsel dönüşüm projesi için çalışmalar başladı. Proje Kestel Belediyesi ve  Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğinde yürütülecek ve inşa edilecek.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181