Ergünkent İnşaat'tan yeni proje Bulvar Diamond!

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yer alan Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerindeki Bulvar Dıamond temel atma projesi görkemli bir açılışla gerçekleşti.

Açılışta Ergünkent Yönetim Kurulu Başkanı Emin Adanur, AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) Başkanı Mustafa Andıç ve birçok sektör katılımcısı yerini aldı. Ergünkent İnşaat projesi olan Bulvar Dıamond temel atma töreninde konuşan Ergünkent Yönetim Kurulu Başkanı Emin Adanur, “Bugün burada kentsel dönüşüm projemiz olan Bulvar Dıamond’un temel atma töreni için buluştuk. Tüm katılımcılara sektör paydaşlarına sivil toplum kuruluşu önderlerine bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ederim“ şeklinde konuştu

KENTSEL DÖNÜŞÜMDE İLKLERİN MARKASI

Temel atma töreninde bir diğer konuşmacı olan İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç, “ Ekonomimiz zor bir dönemden geçerken sektörümüzde bunu çok daha ağır hissederken bunun gibi temel atma projelerinde mutlu olup, umutlanmamak mümkün değil. Bu sadece bir temel atma töreni değil buradan 250 farklı sektöre fayda sağlanacak. Ergünkent İnşaat kentsel dönüşüm konusunda öncü bir firma oldu, bu devam eden projesi olan Bulvar Dıamond için şahsım adına Ergünkent İnşaat’a çok teşekkür ediyorum. Yılmayarak devam ettiler ve bugün 11. Projelerini yapıyorlar ayrıca dün alınan faiz indirimi kararını da sektör için umut verici görüyorum “ ifadelerini kullandı.

İŞ, SİYASET VE TİCARET DÜNYASINDAN ÖNEMLİ İSİMLER KATILDI

 Temel atma töreninde konuşan AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç ise, “Bursa’da kentsel dönüşümde öncü firma olan Ergünkent İnşaat’a teşekkür ediyorum, insanların depreme dayanıklı yapılarda oturması, hayatına devam etmesini bilecek olmamız mutluluk verici. Kazasız belasız sonuçlanmasını dileyerek tekrar hayırlı olsun dileklerimi başta Ergünkent Yönetim Kurulu Başkanı Emin Adanur’a ardından da burada yaşayacak olan insanlara gönderiyorum“ dedi.  Protokol konuşmalarının ardından temel atma butonuna basılarak tören gerçekleşti, ardından katılımcılar temel atma alanında çeşitli gözlemler yaptılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181