Kestel Büyükşehir'le dönüşecek!
Büyükşehir Belediyesi’nin Ankara Yolu Zafer Mahallesi mevkiine yapılan yeni belediye binası ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. ‘Hayırlı olsun’ kapsamında gerçekleşen ziyaretlerin sonuncusunda, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Kestel Belediye Başkanı Yener Acar ve AK Parti İlçe Başkanı Necmettin Ekinci ile çalışma arkadaşlarıyla bir araya geldi. Sıcak bir atmosferde gerçekleşen görüşmede gündemi, Bütünşehir uygulaması ve ilçelere yapılan yatırımlar oluşturdu.

Başkan Altepe, Bursa’yı ilçeleriyle bir bütün olarak dönüştürmeye çalıştıklarını söyledi. Bütünşehir uygulaması hizmete alındıktan sonra ilçeler için avantaj durumlarına göre ayrı ayrı yatırım haritaları belirlediklerini ve alt yapı sonuçlandıkça planlamaları bir bir hayata geçirdiklerini vurguladı. Kestel’in de Büyükşehir çalışmalarında en fazla desteği sağlayan ilçelerin başında geldiğini, bu nedenle bölgeye hareket getirecek, heyecan oluşturacak yatırımlara ayrı bir önem verdiklerini belirten Başkan Altepe, “İnşallah Kestel, lokal planlamaların yanında Yıldırım’la birlikte, bütünleşik projeler sayesinde cazibe merkezi olacak. Bu yöndeki çalışmalarımızı yoğunlaştırarak sürdürüyoruz” dedi.

Kestel Belediye Başkanı Yener Acar ise yeni belediye binasının hayırlı olmasını diledi. Bütünşehir uygulaması hizmete alındıktan sonra biraz korktuklarını fakat Büyükşehir yatırımlarının görülmesiyle birlikte ortamın ayrı bir rahatlamaya, verimliliğe büründüğünü ifade eden Acar, “İnşallah hep birlikte daha güzel günler yaşayacağız. Buna yürekten inanıyoruz” diye konuştu.

Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, ziyaretin anısına Başkan Altepe’ye hat işlemeli tablo hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181