Kestel kentsel dönüşüm projesinde hak sahipleri ile görüşmelerde sona yaklaşıldı!
Kestel Belediyesi ve  Başbakanlık Toplu Konut İdaresi İşbirliğinde Kestel de hayata geçirilecek Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında hak sahipleri ile yürütülmekte olan görüşmelerde sona yaklaşıldı.

Kestel belediyesi sosyal yaşam merkezinde TOKİ yetkilileri ve hak sahipleri arasında sürdürülen görüşmelerde hak sahiplerinin % 90 lık bir kısmına ulaşılarak karşılıklı değerlendirmelerde yapılırken gerek şehir dışında gerekse de yurt dışında olan hak sahipleri ile olan çalışmalara devam ediliyor. Mart ayı başından buyana devam eden görüşmelerde kendine bilgi verilen hak sahipleri takıldıkları noktaların aydınlatılması içinde tekrara gelerek TOKİ yetkilileri ile görüşmekteler. Konu hakkında bir açıklama yapan Kestel Belediye Başkanı Yener ACAR Belediyemiz ve TOKİ işbirliğinde Vani Mehmet Mahallemizde 72 Dönümlük alan üzerinde projelendirilen ve hak sahipleri ile görüşmelerine başlanan çalışmamızda sona yaklaşıyoruz. Hak sahibi vatandaşlarımızla veya mirasçıları ile yürütülen çalışmalarda %90 lık bir bölüm ile görüşülmüş olup, şehir dışında veya yurt dışında yaşayan hak sahipleri ve mirasçıları ile görüşmelere devam ediyoruz. Bu arada daha önce görüşmeye davet edilip proje hakkında bilgi verilen hak sahibi vatandaşlarımızda kafalarına takılan noktalarda tekrar gelerek yetkili arkadaşlarımızla görüşerek takıldıkları noktaları aydınlatmaya devam ediyorlar. Bu arada proje konusunda kararını veren vatandaşlarımızda gelip muvafakatnamelerini imzalamaya da devam ediyorlar. Şerefiye payları konusunda kafa karıştırıcı haberler ile  maalesef hak sahibi vatandaşlarımızda bir acaba sorusu oluşturulmaya çalışıyor. Hak sahibi vatandaşlarımız daireleri  ile ilgili gerekli çalışma tamamlanıp netleştiğinde. Şerefiye payı alacaklar mı, verecekler mi o da netleşmiş olacak. Mutlaka  köşe başı bir daire ile arada kalan bir daire arasında fark olacaktır. Kimin şerefiye payı alacağı veya kimin ne kadar şerefiye payı vereceği ile ilgili her hangi bir konu netleşmemişken böyle bir konuda kafaları karıştırmaya çalışmak sadece Kestel’e  ve hak sahiplerine zarar vermek anlamı taşır"dedi.

Kestel Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ceylan 6 yıl önce

iptal olmus oyle duydukk ne kdr dogru

Avatar
ceylan yilmaz 6 yıl önce

iptal olmus oyle duydukk ne kdr dogru

banner182

banner181