Akyükselen Özlem Park fiyat!
40 bin metrekare yemyeşil ve özel peyzajlı bahçeye sahip olan Akyükselen Özlem Park fiyat bilgisi henüz netleşmedi.

21 bin metrekare büyüklüğünde kapalı otopark alanının tasarlandığı Akyükselen Özlem Park fiyat bilgisi netleştiğinde www.emlaksayfasi.com.tr adresinde yer alacaktır. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen projede782 daire bulunuyor. Bursa Nilüfer'de yükselen projede kadınlar ve erkekler için ayrı kapalı yüzme havuzları, spor alanları ve çocuk oyun alanları konut alıcılarına sunuluyor. 148 bin metrekare alana sahip olan projede site içinde özel yürüyüş parkuru bulunuyor.

2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks dairelerin yer aldığı projede 2 bin 700 metrekare büyüklüğünde alan sosyal donatı alanları için ayrıldı. Oldukça geniş sosyal alanlara sahip olan projede ayrıca 2 bin metrekare büyüklüğünde ticari alan yer alıyor.

Akyükselen Özlem Park fiyat bilgisi ile ilgili haberleri ve gelişmeleri www.emlakasayfasi.com. adresinde ulaşabilirsiniz.

Akyükselen Özlem Park nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
 
Akyükselen Özlem Park teslim tarihi için tıklayınız.
 
Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181